Στοίχημα Live

Το live στοίχημα, το στοίχημα ζωντανά δηλαδή, είναι μια από τις πιο παλιές στοιχηματικές επιλογές μεταξύ των παικτών και σήμερα με τους online παρόχους είναι ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμο από έναν υπολογιστή ή ένα κινητό οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Το αθλητικό στοίχημα live δίνει ένα εντελώς νέο ενδιαφέρον σε κάθε παιχνίδι, καθώς το κάνει πιο διαδραστικό κι επιτρέπει στον παίκτη να κάνει αλλαγές στα στοιχήματά του, ανάλογα με το πώς “διαβάζει” την εξέλιξη ενός αγώνα, με τις αποδόσεις να αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού. Με το online στοίχημα να είναι πλέον πάρα πολύ δημοφιλές, οι πάροχοι δίνουν όλο και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, καθώς το στοίχημα live αλλάζει εντελώς κάθε αθλητικό γεγονός.

Top Bookmakers
Τι είναι το Live στοίχημα;

Το live στοίχημα είναι μια από τις αγαπημένες και δημοφιλέστερες στοιχηματικές επιλογές των παικτών. Live στοίχημα σημαίνει ότι ο παίκτης τοποθετεί τα στοιχήματά του την ώρα που διεξάγεται ο αγώνας, με τις αποδόσεις να είναι πολύ δελεαστικές και να προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες και φυσικά κέρδη. Η ευκαιρία που δίνεται στον παίκτη να παρακολουθεί και να αντιδρά ζωντανά, αλλάζει εντελώς τον τρόπο του στοιχηματίσου, αφού μπορεί πλέον να προσαρμόσει τις επιλογές του ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ζωντανά.

Οι αποδόσεις του live στοιχήματος αλλάζουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορούν να επηρεαστούν από διάφορα γεγονότα και παράγοντες όπως το σκορ ή οι αλλαγές που κάνει μια ομάδα, οι τραυματισμοί που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ή ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη. Αν για παράδειγμα ο αγώνας Chelsea – Manchester City πριν ξεκινήσει έχει αποδόσεις 1-7,00 Χ-3,60 2- 2,40, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα η Chelsea δεχτεί κόκκινη κάρτα, οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται άμεσα. Το ίδιο ισχύει και με την εμφάνιση των ομάδων –πιο επιθετικές, πιο αμυντικές, αδιάφορες κ.ο.κ- που φέρνει διαρκώς αλλαγές στο live και στις αποδόσεις των ειδικών στοιχημάτων.

Υπάρχει τεράστια γκάμα επιλογών στο live στοίχημα, που καλύπτει κάθε παίκτη, ανεξάρτητα από την εμπειρία του.

Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε με live;

Η ποικιλία των επιλογών στο live στοίχημα είναι τεράστια και χρειάζεται καλή αναζήτηση και προετοιμασία από τους παίκτες πριν τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Οι τύποι των live στοιχημάτων είναι διαφορετικοί ανάλογα με το άθλημα στο οποίο αναφέρονται και φυσικά ανάλογοι για να καλύπτουν την εμπειρία, τις ανάγκες αλλά και τις εμπνεύσεις του κάθε παίκτη, με τις επιλογές under / over να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς αγορές live στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, είναι οι παρακάτω:

  • Ποδόσφαιρο: Η πρώτη και η πιο αγαπημένη αγορά από αυτές  που υιοθέτησαν το live στοίχημα, είναι το ποδόσφαιρο. Το  live στοίχημα στο ποδόσφαιρο έχει έναν τεράστιο κατάλογο διαθέσιμων επιλογών, ξεκινώντας από το Champions League, το Europa League και σχεδόν όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα, μέχρι τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Ο κάθε παίκτης την ώρα του παιχνιδιού μπορεί να στοιχηματίσει το λεπτό του επόμενου γκολ ή ποιος παίκτης  θα σκοράρει μετά, ακόμη και τα κόρνερ, τα φάουλ και τις κάρτες που προβλέπει, δίνοντας εντελώς νέο ενδιαφέρον σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου, άμεσα και ζωντανά!
  • Μπάσκετ:  Ακόμη μια δημοφιλέστατη αγορά είναι αυτή του μπάσκετ, με τη  EuroLeague, το Euro Cup και φυσικά το ΝΒΑ να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των παικτών. Οι διαθέσιμες επιλογές στο live στοίχημα του μπάσκετ είναι πραγματικά απεριόριστες, ξεκινώντας από το live στοίχημα για το σκορ μέχρι τους πόντους, τα ριμπάουντ και τις ασίστ ενός παίκτη, αλλά και τα χάντικαπ εντός του παιχνιδιού, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τους παίκτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό δελτίο, αρκετά κερδοφόρο.
  • Τένις: Η δημοτικότητα του τένις αυξάνεται ραγδαία, οπότε αυξάνονται και οι παίκτες που το επιλέγουν για live στοίχημα. Οι αποδόσεις, ειδικά για τα αουτσάιντερ, είναι πολύ καλές και οι συνδυασμοί με το επόμενο σετ ή πόντο, ακόμη και τον νικητή του παιχνιδιού, δίνουν εντελώς διαφορετικό ενδιαφέρον στον αγώνα, με τους  παίκτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε πραγματικό χρόνο.

Το live στοίχημα, πέρα από τα παραπάνω αθλήματα, προσφέρεται για πολλά ακόμα, με αυτό να είναι ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα του: η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων αγορών. Σχεδόν όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι διαθέσιμα για live στοίχημα και μάλιστα με ακόμα πιο ελκυστικές αποδόσεις από αυτές των pre-game. Το live στοίχημα είναι ακόμα πιο διαδραστικό και με τη σωστή ζωντανή ανάλυση και “διάβασμα” των συνθηκών μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός δελτίου προς το καλύτερο μέσα σε λίγα λεπτά. Τέλος, τα στατιστικά στοιχεία για το live στοίχημα, τα γενικά στατιστικά των ομάδων ή και των παικτών είναι πολύ σημαντικά. Η ανάλυση τους είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, καθώς ο παίκτης μπορεί να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να μετατρέψει τα στοιχήματά του σε value-bets. Ο χρόνος επίτευξης των τερμάτων ή οι μέσοι όροι των τελευταίων αγώνων, η φόρμα, αλλά και η βαθμολογική θέση των ομάδων είναι κάποια από αυτά.