Στοίχημα με Neteller

Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή e-wallet στον κόσμο. Η Neteller ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά. Έκτοτε σε αυτά τα 25 χρόνια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Το 2005 μεταφέρθηκε στα Isle of Man. Μάλιστα έλαβε και την FCA στη Μεγάλη Βρετανία, δηλαδή τη Financial Conduct Authority. Mία άδεια που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία για συναλλαγές ηλεκτρονικού χρήματος στην Ευρώπη. 

Η κίνηση-κλειδί που άλλαξε την ροή της ιστορίας της εταιρείας, ήταν ότι μπήκε στο online betting. Αυτό έγινε το 2000, έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της. Τότε είδε τα έσοδά της σχεδόν να διπλασιάζονται (αύξηση 95%). Το 2006 όμως όταν απαγορεύτηκε το online στοίχημα στις ΗΠΑ είχε απώλεια κερδών σε ποσό μεγαλύτερο των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά το 2015 όμως όταν και εξαγόρασε τη Skrill και ούσα πλέον το αρχαιότερο μέλος της Paysafe Group PLC, είναι μέλος της πλέον δυνατής ομάδα των e-wallet σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Νeteller λογαριασμός: Πώς ανοίγετε;

Είναι μία πολύ εύκολη και απλή διαδικασία, η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε λεπτά. Επιλέγετε www. neteller.com στον υπολογιστή ή στο κινητό σας και συμπληρώνετε τα κατάλληλα πεδία με τα πραγματικά σας στοιχεία. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας,  θα δείτε μπροστά σας και το Neteller ID, το οποίο είναι το αναγνωριστικό ασφαλείας και θα σας ζητηθεί για μελλοντικές συναλλαγές σας μέσω του neteller e-wallet.

Tαυτοποίηση στη Neteller

Για τη δική σας ασφάλεια και μόνο θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση στον neteller λογαριασμό σας. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα με τρεις τρόπους:

  • Με ταυτότητα ή δίπλωμα (αμφότερα νέου τύπου).
  • Με Mastercard. Mόλις λάβετε τη neteller mastercard, τότε θα εισάγετε τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας και έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση.
  • Με τραπεζική κατάθεση. Η Neteller σας καταθέτει ένα μικρό ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό και σας ζητείται σε συγκεκριμένο πεδίο να βάλετε ακριβώς αυτό το ποσό. 

Neteller Mastercard

Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο. Η mastercard της Neteller μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει το σήμα της Mastercard διαδικτυακά και επίγεια, δηλαδή… παντού. 

Επίσης με αυτήν μπορείτε να τραβήξετε τα χρήματά που έχετε ενδεχομένως κερδίσει από τη στοιχηματική σας δραστηριότητα. Η χρέωση ανάληψης από τα ΑΤΜ είναι στο 1.75% επί του ποσού ανάληψης. Η Neteller, όπως και όλα τα διεθνή ξένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια βοήθησαν αρκετά τους παίκτες του στοιχήματος στην περίοδο των capital control. 

Γιατί να παίξω στοίχημα με Neteller

Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούμε να παραθέσουμε, θα σταθούμε στους τρεις βασικούς άξονες:

  • Ταχύτητα. Οι συναλλαγές εδώ γίνονται πολύ γρήγορα με όλες τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές. Κι όχι μόνο οι καταθέσεις, αλλά και οι αναλήψεις. Σε σχέση με τις άλλες μεθόδους η ανάληψη στο neteller e-wallet ολοκληρώνεται μέσα σε 24 ώρες. Πολλές φορές ακόμη πιο γρήγορα. 
  • Αξιοπιστία. Πρόκειται για έναν οικονομικό κολοσσό. Ιδιαίτερα μετά τη σύμπραξη με skrill και paysafe το μέγεθός της από όλες τις πλευρές έχει πραγματικά εκτοξευτεί. Έχοντας τα χρήματά σας στη neteller μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλής. 
  • Ευελιξία. Με τα χρήματα να βγαίνουν άμεσα και να επανατοποθετούνται άμεσα σε οποιονδήποτε στοιχηματικό λογαριασμό έχετε στην κατοχή σας, μπορείτε να είστε ευέλικτοι προς όφελός σας. Τι εννοούμε; Να τραβήξετε χρήματα από μία πλατφόρμα και να τα καταθέσετε στην άλλη για να καρπωθείτε μία καλύτερη απόδοση, μία πιο γενναιόδωρη προσφορά* ή μία προσφορά* ημέρας. 

Σε ποιες στοιχηματικές θα βρείτε Neteller

Σε όλες τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε τη neteller ως τρόπο κατάθεσης. Η συντακτική ομάδα του www.scorakias.gr ξεχώρισε για εσάς τις σημαντικότερες εξ’ αυτών με τα πλέον λειτουργικά όρια και τη μεγαλύτερη αμεσότητα. Αυτές είναι οι:

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.