Στοίχημα με κάρτα

Μετά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι ο πλέον δημοφιλής τρόπος συναλλαγής σε στοιχηματική πλατφόρμα. Η τραπεζική κάρτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους παίκτες. Είναι αρκετοί οι λόγοι. Οι δύο σημαντικότεροι είναι η ταχύτητα και η δυνατότητα ανάληψης στην ίδια κάρτα με την οποία έχετε κάνει κατάθεση. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες πάνω στην κατάθεση και στην ανάληψη με τραπεζική κάρτα, που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε, αν γίνεται δεκτή κάρτα του εξωτερικού, καθώς και τι βολεύει περισσότερο: η χρεωστική ή πιστωτική; Και με αυτό το ερώτημα θα μπούμε στην ουσία αυτής της αξιολόγησης της συγκεκριμένης μεθόδου πληρωμής σε στοιχηματικές. 

Χρεωστική ή Πιστωτική;

Ιδού το δίλλημα και δεν έχει να κάνει με τον μπουκ που έχετε επιλέξει. Οι περισσότεροι πλέον δέχονται και τις δύο κάρτες. Και τα δύο είδη δηλαδή, αλλά η πλάστιγγα, στα δικά μας μάτια, γέρνει ξεκάθαρα προς τη χρεωστική ή την προπληρωμένη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη χρεωστική σας, ή αν προτιμάτε μην μπείτε σε διαδικασία να βάλετε την πιστωτική σας κάρτα σε κάποιον μπουκ. Ο λόγος είναι ένας, πολύ σημαντικός και απαράβατος για το στοίχημα. Τα τυχερά παιχνίδια και ιδιαίτερα το αθλητικό στοίχημα σας παρασέρνουν. Είναι συναρπαστικά, οι εξελίξεις τρέχουν και μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να θέλετε να μείνετε περισσότερο στο παιχνίδι. Είτε επειδή διασκεδάζετε πολύ, είτε γιατί προσπαθήστε να πάρετε πίσω τα χαμένα. Σε αυτήν την περίπτωση η πιστωτική είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Το λέμε αυτό διότι μπορεί να μπείτε σε διαδικασία να τη χρεώσετε για να την αποπληρώσετε τους επόμενους μήνες. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία διαφορά με το να παίρνετε δανεικά για να παίξετε στοίχημα και αυτό… απαγορεύεται. 

Χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα και παίξτε με τα χρήματα που αντέχετε να χάσετε και δεν θα λείψουν από βασικές άλλες ανάγκες σας. 

Ελληνική και Ξένη Χρεωστική κάρτα

Ακόμη μία πρωτοπορία είναι το γεγονός ότι πλέον οι κορυφαίες νόμιμες ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν τη δυνατότητα για κατάθεση, όχι μόνο με ελληνική χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, αλλά και με ξένη. Ενδέχεται βέβαια σε αυτήν να υπάρχουν κάποιες έξτρα χρεώσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να ρωτήσετε πρώτα την τράπεζά σας, αυτήν που έχει εκδώσει την κάρτα την οποία έχετε στην κατοχή σας. 

Πώς μπορώ να ταυτοποιήσω την κάρτα μου;

Είναι μία απλή διαδικασία. Μετά την ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί από τη στοιχηματική και η ταυτοποίηση του μέσου πληρωμής. Για να ταυτοποίησετε την κάρτα σας θα πρέπει να στείλετε έγχρωμο φωτοαντίγραφο δύο όψεων. Στην εμπρόσθια όψη να έχετε κρύψει τα μεσαία νούμερα και στη δεύτερη τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας CVV. Αφού γίνει αυτό θα μπορέσετε να κάνετε και ανάληψη στην κάρτα σας. Προσοχή όμως… σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι με την κάρτα που καταθέτετε και πιστοποιείτε αργότερα με αυτήν θα πρέπει να κάνετε και ανάληψη των ενδεχόμενων κερδών σας. Αυτό γίνεται για πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα και την αποφυγή ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Άμεσες καταθέσεις/ Ασφαλείς Αναλήψεις 

Είναι τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για στοίχημα με κάρτα. Σε σχέση με το τραπεζικό έμβασμα οι καταθέσεις φαίνονται άμεσα στον τραπεζικό σας λογαριασμό και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ενδέχεται βέβαια να είναι μικρότερα τα όρια στο μέγιστο ποσό.

Όσον αφορά τις αναλήψεις, απαιτείται ο ίδιος χρόνος με το bank transfer (2-5 εργάσιμες ημέρες).

Στοιχηματικές με κάρτα

Είναι από τους πλέον δημοφιλείς τρόπους και δεν θα μπορούσε να λείψει από καμία πλατφόρμα. Το θέμα όμως είναι πως ανταποκρίνεται η κάθε στοιχηματική, τι κάρτες δέχεται κι αν έχει fast bank transfer. Βάζοντας όλα αυτά στην εξίσωση καταλήξαμε στις εξής στοιχηματικές πλατφόρμες για στοίχημα με κάρτα:

  • Novibet
  • Bet365
  • Stoiximan
  • Betsson
  • Winmasters
  • Betshop
  • Ν1 Casino
  • Pamestoixima