Στοίχημα με Skrill

Ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε η πορεία της δεν είχε καμία στασιμότητα, πολλώ δε μάλλον κανένα πισωγύρισμα. Η εταιρεία που έκανε το e-wallet το οποίο μας συστήθηκε πρώτα ως moneybookers, έχει πλέον καθιερωθεί παγκοσμίως ως skrill. Η skrill λοιπόν είναι κυρίαρχος στις Online αγορές και αυτό φάνηκε ότι θα γινόταν μία πραγματικότητα από την πρώτη δεκαετία της ζωής της. Μετά από επτά χρόνια λειτουργείας και πιο συγκεκριμένα το 2008 αριθμεί 6.000.000 skrill accounts. Το 2010 η Sunday Times τη βραβεύει ως την πλέον ανερχόμενη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία. Έναν χρόνο μετά, το 2011 έχει ξεπεράσει πλέον τους 25.000.000 λογαριασμούς! Το 2012 γίνεται η αλλαγή του ονόματος από Moneybookers σε Skrill. To 2015 ολοκληρώνει την εκτόξευσή της, αφού μπαίνει στο γκρουπ της Neteller (πλέον και της Paysafe), αφού όλες υπάγονται στην Optimal Payments. Αυτή η συμμαχία την καθιστά ένα από τα ισχυρότερα brand names στον κόσμο για συναλλαγές στο διαδίκτυο και φυσικά για online betting. 

Skrill λογαριασμός: Πώς ανοίγετε;

Είναι μία πολύ απλή διαδικασία. Πληκτρολογείτε www.skrill.com και κατόπιν επιλέγετε «Εγγραφή». Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα πεδία, αν επιθυμείτε αιτήστε άμεσα και τη Skrill Mastercard και αποδεχόμενος όρους και προϋποθέσεις, είστε μέλος της Skrill.

Tαυτοποίηση στη Skrill

Είναι περίπου η ίδια διαδικασία με την ταυτοποίηση σε στοιχηματική πλατφόρμα. Αποστέλλετε την ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες), το διαβατήριο ή το δίπλωμά σας (νέου τύπου) μέσω e-mail, ή τα ανεβάζετε μέσα από τον skrill λογαριασμό σας. Στέλνετε επίσης και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, ενημερωτικό τράπεζας, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη). Αφού τα κάνετε αυτά εντός 24 ωρών θα έχετε ταυτοποιηθεί στη skrill για να απολαύσετε όλα τα προνόμια που σας προσφέρει.

Skrill Mastercard

Είναι μία χρεωστική προπληρωμένη κάρτα η οποία συνδέεται με τον skrill λογαριασμό σας. Με αυτήν μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ, με λογικές χρεώσεις. Η κάρτα της Skrill μάλιστα εξυπηρέτησε χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος κατά τη διάρκεια του lock-down, αφού στο συγκεκριμένο e-wallet δεν υπήρχαν όρια και περιορισμοί. Επίσης μπορείτε να κάνετε αγορές online σε οποιοδήποτε είδος, αλλά και να πληρώνετε επίγεια, όπου υπάρχει το σήμα της mastercard, δηλαδή σχεδόν παντού. Στις αγορές σας δεν υπάρχει καμία απολύτως έξτρα χρέωση, μόνο στην ανάληψη μετρητών. 

Γιατί να παίξω στοίχημα με Skrill

Τα e-wallet και ιδιαίτερα ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με την αξιοπιστία της Skrill είναι μεγάλο όπλο στη φαρέτρα των παικτών του στοιχήματος. Οι λόγοι είναι αρκετοί και κομβικοί όσον αφορά το online betting. 

Οι συναλλαγές είναι άμεσες, όχι μόνο στις καταθέσεις, αλλά και στις αναλήψεις. Αν αιτηθείτε ανάληψη μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος θα δείτε τα χρήματά σας σε 2-5 εργάσιμες στον λογαριασμό σας, όπως ισχύει στις περισσότερες στοιχηματικές, με τη skrill οι αναλήψεις εξυπηρετούνται σχεδόν άμεσα εντός 24 ωρών το αργότερο.

Αυτό εξασφαλίζει ρευστότητα, αλλά και ευελιξία να καρπωθείτε σημαντικά οφέλη. Για παράδειγμα αν βρείτε ένα σημείο στο οποίο θέλετε να παίξετε σε μεγαλύτερη απόδοση σε στοιχηματική που δεν έχετε μέσα χρήματα, απ’ ότι σε αυτήν που έχετε τα χρήματά σας, τότε μπορείτε να τα τραβήξετε από τη μία και να τα μεταφέρετε στην άλλη.

Εκτός όμως από τη διαφορά στις αποδόσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις προσφορές* που ενίοτε βγάζουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες. Σύμμαχός σας σε αυτήν την κατάσταση είναι και το γεγονός ότι όλες πλέον οι νόμιμες στοιχηματικές δέχονται τη Skrill ως μέθοδο ανάληψης και κατάθεσης. 

Σε ποιες στοιχηματικές θα βρείτε Skrill

Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω σχεδόν όλοι οι μπουκ σας παρέχουν πλέον δυνατότητα για κατάθεση και ανάληψη με Skrill. Γι’ αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε τους κορυφαίους εξ’ αυτών οι οποίοι είναι:

Tα όρια μπορεί να ποικίλουν από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, όμως η αξιοπιστία, η αμεσότητα και η ταχύτητα είναι δεδομένα και κεκτημένα για όποιον παίζει στοίχημα με Skrill

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.