Στοίχημα με PaySafe

Κάποτε την είχαν αποκαλέσει και βασίλισσα των online συναλλαγών και αυτό δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα. Η Paysafe λοιπόν έγινε γνωστή για την αμεσότητα και την απλότητά της. Άραγε να υπάρχει παίκτης του στοιχήματος που να μην έχει πάρει από το περίπτερο ή το κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς του μία 10άρα κάρτα paysafe; Πολύ αμφιβάλλουμε. Την είδαμε για πρώτη φορά το 2000 στην Αυστρία. Μετά από πέντε χρόνια, το 2005 πήρε άδεια για κίνηση ηλεκτρονικού χρήματος, μέχρι που αδειοδοτήθηκε και από την FCA, την οικονομική αρχή της Μεγάλης Βρετανίας. 

Πλέον ανήκει στο ίδιο γκρουπ με Neteller και Skrill έχοντας φτιάξει οι τρεις τους μία υπέρ-δύναμη στον χώρο των online e-wallets.

Η μεγάλη αλλαγή

Αυτό έγινε και με την κίνηση που άλλαξε για πάντα την paysafe. Οι ανώνυμες συναλλαγές είναι πλέον παρελθόν. Αυτό βέβαια έγινε εξ’ ανάγκης αφού πλέον όλες οι online συναλλαγές πρέπει να είναι επώνυμες. Γι’ αυτόν τον λόγο η paysafe έφτιαξε τη δική της πλατφόρμα. Η αγορά της 10άρας (ή άλλου ποσού) παραμένει η ίδια, αλλά πλέον πρέπει να καταθέσετε το ποσό αυτό στο e-wallet σας, το οποίο και φυσικά είναι επώνυμο. Μετά από εκεί μπαίνετε στον μπουκ στον οποίο διατηρείτε λογαριασμό και κάνετε κατάθεση από το paysafe wallet σας και όχι απευθείας με το voucher όπως γινόταν παλαιότερα. 

Εγγραφή στο paysafe wallet

Είναι μία εύκολη και αρκετά απλή διαδικασία. Θα πληκτρολογήσετε www.paysafecard.com/el-gr/ και κατόπιν θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Είναι απαραίτητο να βάλετε τα αληθινά σας στοιχεία, όπως σε εγγραφή σε στοιχηματική, διότι πολύ απλά αν δεν το κάνετε, δεν θα μπορέσετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στην paysafe. Αφού τελειώσετε θα σας έρθει ένας τετραψήφιος αριθμός, θα τον βάλετε στην καρτέλα επαλήθευση. Μόλις το κάνετε αυτό ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί και θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για online betting & casino στον μπουκ της αρεσκείας σας.

Κατάθεση και Ανάληψη στην Paysafe

Και οι δύο διαδικασίες είναι εξαιρετικά απλές. Μπορείτε να γεμίσετε το wallet σας με το voucher που έχετε αγοράσει. Απλά βάζετε το PIN του και το αντίστοιχο ποσό που έχετε αγοράσει μπαίνει στον paysafe λογαριασμό σας και από εκεί και πέρα το περνάτε αν θέλετε στον μπουκ όπου διατηρείτε τον λογαριασμό σας.

Όσον αφορά την ανάληψη κι αυτή είναι άμεση. Στις περισσότερες στοιχηματικές θα δείτε τα χρήματά σας στον paysafe λογαριασμό σας μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Γιατί να παίξω στοίχημα με Paysafe

Είναι πλέον ένα ολοκληρωμένο e-wallet, όπως η Skrill ή Neteller ή ακόμη και η Viva. Μας δίνει πολλούς λόγους για να την εμπιστευτούμε ως τρόπο συναλλαγής. Οι κυριότεροι από αυτούς είναι:

  • Είναι πλέον απόλυτα ασφαλής. Τα χρήματά σας είναι εξασφαλισμένα και η αξιοπιστία της είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
  • Μπορείτε να τη βρείτε παντού. Από το περίπτερο της γειτονιάς μέχρι και σε βενζινάδικα και σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα.
  • Δεν υπάρχουν χρεώσεις από τις στοιχηματικές για συναλλαγές με paysafe.
  • Eύκολη διαδικασία κατάθεσης του voucher στο wallet. 
  • Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε 24ώρη βάση.
  • Μπορείτε να κάνετε άμεσα αναλήψεις από τους νόμιμους online book και να κρατήσετε τα χρήματά σας, ή να τα καταθέσετε σε άλλη στοιχηματική για να καρπωθείτε μία υψηλότερη απόδοση, ή κάποια έξτρα παροχή.

Κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα με paysafe

Όπως αναφέρθηκε και στον πρόλογο, μπορούμε να την αποκαλέσουμε και βασίλισσα του διαδικτύου. Η Paysafe είναι must σε όποια στοιχηματική θέλει να σέβεται το προϊόν της και να δίνει τις καλύτερες παροχές στους παίκτες της. Κάπως έτσι θα τη συναντήσουμε σχεδόν σε όλους τους μπουκ, τόσο για ανάληψη όσο και για κατάθεση. Αυτοί είναι οι: