Θέλεις μοναδικές προσφορές* και δώρα* κάθε μέρα; | 21+
Star rating 1 Star rating 2 Star rating 3 Star rating 4 Star rating empty 1
4.4
ΕΓΓΡΑΦΗ
Πληροφορίες στοιχηματικής Netbet
8.0

Αποδόσεις

9.0

Καθημερινές Προσφορές*

8.0

Live Betting

9.0

Cash Out

10.0

Ασφάλεια Συναλλαγών


Tι πρέπει να γνωρίζεις για τη Netbet

Το live στοίχημα στη NetBet συγκεντρώνει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας παίκτης από μια πλατφόρμα.

Star rating 1 Star rating 2 Star rating 3 Star rating 4 Star rating empty 1
4.4

Πλατφόρμα Στοιχιματισμού στη NetBet

H NetBet έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες διαθέσιμες για online στοίχημα που κυκλοφορούν. Πολύ φιλική για τον παίκτη, αρχάριο ή έμπειρο, με τα μενού τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθούν τη γρήγορη πλοήγηση ανάμεσα στα μενού, ώστε ο παίκτης να βρίσκει άμεσα αυτό που θέλει. Οι σελίδες φορτώνουν πολύ γρήγορα, ενώ ταχύτατη είναι και η ενημέρωση για το live score. Η επιλογή των χρωμάτων δεν κουράζει τα μάτια, ενώ το περιβάλλον είναι ένα από τα ασφαλέστερα τόσο για τις συναλλαγές, όσο και για τα προσωπικά δεδομένα. Πρόκειται συνολικά για μία από τις πιο εύχρηστες και σύγχρονες πλατφόρμες που μπορείτε να επιλέξετε για το online στοίχημα, καθώς συγκεντρώνει όλα όσα ψάχνει ένας παίκτης.

NetBet Mobile App

Κανείς δεν θέλει να χάνει ούτε ένα λεπτό από την αγωνιστική δράση και οι εφαρμογές για κινητά δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Η NetBet App είναι μία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν για συσκευές είτε iOS, είτε Android κάτι που μαρτυρούν και οι βαθμολογίες των χρηστών που συγκεντρώνει. Υποστηρίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του site και η πλοήγηση στην εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή. Σχεδιασμένη πολύ προσεκτικά, η NetBet App τρέχει γρήγορα και το live bet της είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά. Η εγκατάσταση της είναι εξίσου απλή και είναι διαθέσιμη να την κατεβάσετε δωρεάν από το Apple Store ή το Play Store για να μην χάνετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στα αθλητικά γεγονότα ανά τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Netbet
Star rating 1 Star rating 2 Star rating 3 Star rating 4 Star rating empty 1
4.4

Cash Out*

Δημοφιλείς συναλλαγές

Συνεχείς προσφορές*

Live Στοίχημα στη NetBet

Πρόκειται για το πιο δυνατό σημείο της σελίδας, καθώς το live στοίχημα στη NetBet έχει μια τεράστια  γκάμα γεγονότων που είναι  διαθέσιμα για στοιχηματισμό, με πάρα πολλές επιλογές για κάθε γεγονός, την στιγμή που συμβαίνει, οι πολλές από τις οποίες μάλιστα συνδυάζονται με Asian Handicap. Ο σχεδιασμός, η ευκολία στην πλοήγηση και η ευχρηστία της την κάνουν ιδανική για ζωντανό στοίχημα και τον έλεγχο των δελτίων.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε την επιλογή Cash Out* και τις πολλαπλές επιλογές σε συγκεκριμένο γεγονός μέσω του Betmaker, το live στοίχημα στη NetBet συγκεντρώνει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας παίκτης από μια πλατφόρμα.

Τρόποι Κατάθεσης στη NetBet

Χορηγίες & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το όνομα της NetBet είναι γνωστό παγκοσμίως και σε μία προσπάθεια της να συμμετέχει στα αθλητικά γεγονότα και στην Ελλάδα, η εταιρεία είχε προχωρήσει σε χορηγική συμφωνία για προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν τόσο με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, όσο και με αυτές του ΠΑΣ Γιάννενα κι του Ατρόμητου, ενώ περιμένουμε τα νέα βήματα της NetBet σε επίπεδο χορηγιών τη νέα περίοδο, μετά την συνολική ανανέωση που πραγματοποίησε στις πλατφόρμες της.

Πώς θα κάνεις ταυτοποίηση στη NetBet

Στα πλαίσια του νόμου για το online στοίχημα μα και για μεγαλύτερη ασφάλεια, η NetΒet ζητάει μια ταυτοποίηση των στοιχείων των παικτών της. Η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι αρκετά απλή και πρέπει να πραγματοποιηθεί είτε μέσα σε 30 μέρες από την εγγραφή του παίκτη στη NetBet, είτε νωρίτερα σε περίπτωση που θέλει να κάνει μια ανάληψη των κερδών του. Για την ταυτοποίηση στη NetBet θα πρέπει να στείλετε μια καθαρή φωτογραφία της ταυτότητας (δύο όψεις) ή του διαβατηρίου σας κι έναν πρόσφατο λογαριασμό (εντός τριμήνου) από κάποια ΔΕΚΟ στο όνομά σας  (ρεύματος, ύδρευσης, τηλεφώνου ) ή εναλλακτικά έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό τραπέζης του τρέχοντος μηνός. 

Επικοινωνία - Τρόποι Υποστήριξης

Email

Live chat

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Φόρμα λογαριασμού

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις