Τί είναι το Σύστημα Trixie; Πώς παίζεται;

Πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που επιλέγουν να παίξουν στοίχημα με σύστημα. Τα συστήματα που υπάρχουν και έχουν δοκιμαστεί είναι αρκετά. Κάθε ένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αφού για να λέμε ξεκάθαρα τα πράγματα, ο πλέον σωστός και επαγγελματικός τρόπος παιξίματος είναι το ποντάρισμα σε μονά αποδεκτά. Παρόλα αυτά κάθε παίκτης έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης, αλλά και το δικό κεφάλαιο, τρόπο σκέψης και αντίληψη για το πως θέλει να παίξει στοίχημα. Γι’αυτό και τα συστήματα έχουν τους δικούς τους πιστούς φίλους. Σε αυτόν τον οδηγό θα αναλύσουμε το πλέον απλό και αρκετά δημοφιλές σύστημα Trixie. Ας δούμε λοιπόν τι είναι το σύστημα Trixie.

Σύστημα Trixie ή αλλιώς 3-2

Το σύστημα Trixie αποτελείται από τρία παιχνίδια. Υπάρχουν λοιπόν τρεις επιλογές από ισάριθμα γεγονότα. Σε αυτό το σύστημα έχουμε τέσσερις στήλες. Πώς προκύπτουν αυτές; Μα πολύ απλά από το γεγονός ότι επιλέγουμε μία τριάδα και τέσσερις δυάδες. Υπάρχει λοιπόν ένα περιθώριο λάθους.
Ακριβώς γι’αυτό τον λόγο μιλήσαμε για στυλ παιχνιδιού. Το σύστημα Trixie αλλά και τα υπόλοιπα συναφή συστήματα είναι καλά όταν υπάρχει και ο ανάλογος σκοπός. Όταν δηλαδή υπάρχουν αρκετές επιλογές υψηλής απόδοσης αλλά και ρίσκου, επομένως αξίζει να παιχτούν σε ένα σύστημα Trixie. Αν οι αποδόσεις είναι μικρές, τότε το όφελος δεν αξίζει, καθώς αν χαθεί μία επιλογή, τότε το κέρδος θα είναι σίγουρα αρκετά μικρότερο από το ποσό που δαπανήθηκε (stake).

Πώς λειτουργεί το Trixie;

Πρακτικά όμως τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πως παίζεται το τρίξι; Αρκετά πράγματα τα οποία θα τα δούμε ευθύς αμέσως. Αν πιάσουμε και τα τρία ματς, τότε θα πληρωθούμε την απόδοση της μίας τριάδας (σαν παρολί δηλαδή), αλλά και τις τρεις δυάδες. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Φυσικά σε σχέση με το αν παίζαμε το ίδιο ποσό σε παρολί θα πληρωθούμε λιγότερα χρήματα. Ποιος είναι ο λόγος; Ας δούμε το παράδειγμα:
Έστω ότι επιλέγουμε τρία ματς με απόδοση 2.00 (βάζουμε τη συγκεκριμένη απόδοση για να γίνει πιο ευνόητο το παράδειγμα. Αν θέλουμε να ξοδέψουμε 50€ στο Trixie, τότε σημαίνει ότι ο πολλαπλασιαστής μας θα είναι τα 12.5€.Αυτό συμβαίνει διότι 12.5€x4€ μας κάνει 50€. Αυτό είναι το κόστος του συστήματος.
Σε περίπτωση που πιάσουμε και τα τρία ματς λοιπόν, θα πληρωθούμε την τριάδα με 12.5×8 (που είναι η συνολική απόδοση της τριάδας)=100€.
Θα πληρωθούμε επίσης κάθε δυάδα 12.5€x4=50€. Αυτά τα 50€ θα τα πάρουμε επί τρεις φορές, όσες και οι δυάδες που προκύπτουν από το trixie.
Δηλαδή η συνολική επιστροφή θα είναι 100€+50€+50€+50€=250€.
Τι θα παίρναμε όμως αν παίζαμε τα 50€ σε παρολί στη συγκεκριμένη τριάδα; Θα παίρναμε 50€x8=400€. Αυτομάτως η σύγκριση μιλά από μόνη της, αφού με το παρολί θα παίρναμε 150€ παραπάνω. Το Trixie όμως μας προσφέρει την ασφάλεια ότι σε περίπτωση που χάσουμε ένα από τα τρία ματς, τότε παίρνουμε τα χρήματα που ρισκάραμε πίσω και αυτό είναι σημαντικό στο στοίχημα.

Πώς επιλέγω το τριξι σε μία στοιχηματική;

Κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν την επιλογή trixie bet από μόνες τους. Σε άλλες πρέπει να την δημιουργήσεις εσύ.

Ενδεδειγμένες αποδόσεις για Trixie

Δεν επιλέξαμε τυχαία το ανωτέρω παράδειγμα. Για να έχει αξία να παίξετε Trixie και να ρίξετε το ύψος της προσδοκώμενης επιστροφής θα πρέπει η μία δυάδα να σας επιστρέφει το ποντάρισμά σας πίσω. Αλλιώς δεν έχει καμία αξία και θα πρέπει να παίξετε μία τριάδα σαν παρολί. Για να γίνει αυτό λοιπόν από τη στιγμή που έχουμε τέσσερις στήλες, θα πρέπει η απόδοση να είναι τουλάχιστον 4.00. Οπότε επιλέγουμε παιχνίδια που έχουν ελάχιστη απόδοση 2.00. Όπως βλέπετε και στο παραπάνω παράδειγμα, με μία δυάδα παίρνουμε πίσω 12.5€x4=50€, όσο και το κόστος του Trixie που παίξαμε.

Αγορές για Trixie

Σε αυτήν την απόδοση ιδανικές αγορές θα μπορούσαν να είναι:

  • Over/Under σε τιμή αουτσάιντερ. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε κάποιο over ή under το οποίο δεν είναι φαβορί, αλλά στα μάτια σας το θεωρείται ως πιθανό να επαληθευτεί.
  • Διπλή ευκαιρία κόντρα στα φαβορί. Επίσης το 1Χ ή το Χ2 που κοντράρει το φαβορί σε απόδοση 2.00 είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση να ρισκάρετε για να παίξετε Trixie. Προτιμήστε το αντί να παίξετε τρία φαβορί στο 2.00. Είναι μία απόδοση που δύσκολα θα επαληθευτεί από 3/3 φαβορί.
  • Trixie με ισοπαλίες. Μία κλασσική τακτική είναι να βρίσκουμε ένα πρωτάθλημα με πολλές ισοπαλίες και να παίζουμε όσες περισσεύουν στο τέλος της αγωνιστικής. Βρίσκουμε την Κυριακή για παράδειγμα μία κατηγορία Αγγλίας που βλέπουμε ότι μπορεί να έχει ένα 35% ισοπαλίες ανά αγωνιστική. Εφόσον το Σάββατο δεν ήρθε καμία ισοπαλία και την Κυριακή έχουν μείνει 4 παιχνίδια,επιλέγουμε 3 και παίζουμε ένα trixie με ισοπαλίες.

Το Trixie είναι το πλέον απλό σύστημα και ενδείκνυται για επιλογές με ελάχιστη απόδοση στον διπλασιασμό.