Στοίχημα με τραπεζικό έμβασμα / κατάθεση

Δύο είναι οι μεγαλύτερες αλήθειες, αλλά και οι κύριοι άξονες αναφορικά με το τραπεζικό έμβασμα και τη χρήση του στο στοίχημα. Η πρώτη είναι πως πρόκειται για την πιο χρονοβόρα διαδικασία, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Η δεύτερη είναι ότι από την άλλη είναι η πλέον αξιόπιστη μέθοδος και η πιο κατάλληλη ώστε να δει ένας μπουκ κάποιον παίκτη με φιλικό μάτι και να τον εξυπηρετήσει αναλόγως. Σε αυτόν τον οδηγό λοιπόν θα μιλήσουμε για στοίχημα με τραπεζικό έμβασμα, ή αλλιώς bank transfer. 

Πώς καταθέτουμε;

Είναι πάρα πολύ απλό και αρκετά όμοιο με όλους τους άλλους τρόπους ως προς τη διαδικασία. Επιλέγετε το εικονίδιο κατάθεσης στις συναλλαγές του μπουκ όπου διατηρείτε λογαριασμό. Κατόπιν κλικάρετε πάνω στο bank transfer και στη συνέχεια συμπληρώνετε τον λογαριασμό σας και το ποσό που θέλετε να καταθέσετε. Το μειονέκτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι πως τα χρήματα στις πλείστες των περιπτώσεων δεν φαίνονται άμεσα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό, αλλά θα πρέπει να περάσουν 2-3 εργάσιμες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος αν θέλετε να παίξετε τελευταία στιγμή κάποιον αγώνα που ξεκινά σε λίγο ή το βράδυ της ίδιας μέρας. 

Υπάρχει όμως και θετική όψη του νομίσματος. Αυτή αναφέρθηκε και στον πρόλογο του συγκεκριμένου οδηγού. Οι στοιχηματικές θεωρούν πολύ «καθαρούς» και τίμιους τους παίκτες που καταθέτουν με τραπεζικό έμβασμα. Ο λόγος είναι πως έχουν πρόσβαση στα τραπεζικά τους στοιχεία, δεν ανησυχούν για οποιαδήποτε unfair παικτική τακτική και ενδεχομένως η κίνηση της συναλλαγής με τραπεζικό έμβασμα να επιβραβευτεί με κάποιον τρόπο. 

Ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα

Εδώ είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής. Η ανάληψη με bank transfer συμφέρει για πολλούς λόγους. Με εξαίρεση τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουν τα e-wallets, τα τραπεζικά εμβάσματα φτάνουν στον λογαριασμό σας σε 2-5 εργάσιμες ημέρες, όσες ακριβώς λοιπόν χρειάζεται και με την τραπεζική κάρτα. Εδώ όμως έρχεται το bank transfer να υπερισχύσει σε όλους τους τομείς. Ο πρώτος είναι ότι σας λύνει τα χέρια αναφορικά με την πλήρη ταυτοποίηση του στοιχηματικού σας account. Κάπως έτσι λοιπόν, κάποιες από τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα απαιτούν η πρώτη ανάληψη να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος, άσχετα με ποιον τρόπο έχετε καταθέσει στον λογαριασμό σας. Οπότε έχοντας επιλέξει εσείς εκ των προτέρων την τραπεζική ανάληψη, αυτομάτως έχετε το πλήρες πακέτο χωρίς να σας ζητηθούν επιπλέον χαρτιά.

Ταυτοποίηση τραπεζικού λογαριασμού

Για να γίνει ανάληψη μέσω bank transfer θα πρέπει να ταυτοποιήσετε πρώτα τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Αυτή είναι μία επιπλέον ταυτοποίηση, πέραν αυτής που έχετε κάνει για τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα χρειαστεί λοιπόν να στείλετε ένα αντίγραφο της κίνησης λογαριασμού στο οποίο πάνω να αναγράφονται τα εξής τρία στοιχεία:

  • Το IBAN του λογαριασμού (προσοχή, όχι ο απλός αριθμός, αλλά το ΙΒΑΝ).
  • Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας (το ΙΒΑΝ θα πρέπει να είναι στο δικό σας όνομα και μόνο σε αυτό. Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση).
  • Ημερομηνία εντός τελευταίου εξαμήνου.

Fast Bank Transfer

Mία σχετικά νέα υπηρεσία. Οι στοιχηματικές θέλοντας να συνδυάσουν αξιοπιστία και ταχύτητα διαθέτουν πλέον (κάποιες από αυτές) και το fast bank transfer, ή άμεση τραπεζική μεταφορά αν προτιμάτε. Με αυτόν τον τρόπο καταθέτετε ή κάνετε ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα, αλλά τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σας μέσα σε 24 ώρες το αργότερο. Eίναι ο ιδανικός συνδυασμός σε περίπτωση που μπορείτε να το βρείτε. 

Στοιχηματικές με τραπεζικό έμβασμα

Είναι μία μέθοδος που θα τη βρείτε σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες. Κάποιες από αυτές ξεχωρίζουν στον ανταγωνισμό και στα δικά μας μάτια είναι οι εξής: