Στοιχηματικός Οδηγός

Πρόκειται για την πεμπτουσία του αθλητικού στοιχήματος. Το live στοίχημα τραβά πάνω του τον μεγαλύτερο τζίρο και είναι απόλυτα λογικό. Από τη στιγμή που οι book το έβαλαν στη ζωή των παικτών το παιχνίδι εκτοξεύτηκε. Αυτό συμβαίνει εύλογα καθώς μπορεί να συνδυαστεί το ποντάρισμα με την εξέλιξη του αγώνα, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί ο παίκτης που θέλει να βάλει τα λεφτά του.

Έτσι λοιπόν με το ματς να είναι σε πλήρη εξέλιξη σας δίνεται η δυνατότητα με το live stoixima να εκτιμήσετε τι πρόκειται να γίνει στην επόμενη φάση, ή στο δεύτερο ημίχρονο, ή προς το τέλος του αγώνα. Να δείτε κάποια ανατροπή ή να παίξετε για το επόμενο γκολ και πολλά άλλα. Οι αγορές στο live είναι πραγματικά ανεξάντλητες και πολλές φορές αρκετά ευφάνταστες από τις εταιρείες.

Top Bookmakers
Συμβουλές και τι πρέπει να γνωρίζετε για το Live stoixima

Όσο συναρπαστικό είναι και όσο προσοδοφόρο μπορεί να αποδειχτεί, άλλο τόσο υπάρχουν και σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν παίζετε live στοίχημα. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Παίξτε μόνο σε ότι βλέπετε. Αυτός είναι απαράβατος κανόνας. Δεν γίνεται να ποντάρετε ζωντανά αν δεν βλέπετε το παιχνίδι. Είναι τεράστιο λάθος. Για να έχετε άποψη για ένα παιχνίδι, να εκτιμήσετε τι πρόκειται να γίνει στον χρόνο που απομένει και ανάλογα να ποντάρετε τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε εικόνα. Το live streaming που προσφέρουν πολλές εταιρείες, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στη μάχη του ζωντανού στοιχήματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βλέπετε το ματς τηλεοπτικά και ανάλογα να κινηθείτε, εφόσον πιστέψετε ότι υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία.
  • Σεβασμός και διαχείριση στο κεφάλαιο. Αυτός είναι γενικότερα ένας απαράβατος κανόνας στο στοίχημα, ισχύει όμως πολύ περισσότερο για το live betting. Εδώ οι εξελίξεις τρέχουν με γοργό ρυθμό και μπορεί να σας παρασύρουν. Δεν θα αρχίσει το ματς… έχει ήδη αρχίσει, οπότε προσέξτε «μην σας πάρει η μπάλα». Ένας άγραφος αλλά πολύ χρήσιμος νόμος είναι να μην ποντάρετε ποτέ ποσό μεγαλύτερο του 10% από το κεφάλαιό σας στο live. Μην σκεφτείτε ότι αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία και δεν θα υπάρξει άλλη. Ευκαιρίες θα υπάρχουν πάντα, παιχνίδια θα ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο και θα μπορείτε να παίξετε εκεί που νομίζετε ότι πρέπει, αρκεί να έχετε χρήματα. Παίζοντας μάξιμουμ το 10% του κεφαλαίου σας, θα έχετε διαθέσιμη κάβα, τουλάχιστον για 10 πονταρίσματα.
  • Μην παίζετε με τον χρόνο. Χρησιμοποιήσαμε λίγο πιο πάνω τη φράση… «μην σας πάρει η μπάλα». Ουσιαστικά αυτό ταυτίζεται πάρα πολύ με τον χρόνο. Στο live μπορείτε να παίξετε τα πάντα. Το τι θα γίνει στην επόμενη φάση, ποιος θα κερδίσει το επόμενο φάουλ, το κόρνερ, ποιος θα δει κίτρινη κάρτα και άλλα πολλά. Επίσης τα χρονοδιαστήματα μοιράζονται ανά 5λεπτό, 10λεπτό, 15λεπτό, μισάωρο, ημίχρονο, γενικότερα μπορείτε να βρείτε ότι βάζει το μυαλό σας. Μην μπείτε στη διαδικασία του να προλάβετε κάτι. Παίξτε μόνο σε ότι πραγματικά πιστεύετε κι όχι για να μην περάσει κάτι που ενδεχομένως να είναι καλό, αλλά δεν είστε απόλυτα πεπεισμένος ότι αξίζει να ποντάρετε σε αυτό.
  • Σταματήστε την κατάλληλη στιγμή, κλειδώστε τα κέρδη σας. Πρόκειται για δύο κινήσεις πολύ σημαντικές. Θα πρέπει να ξέρετε πολύ καλά πότε να αποχωρήσετε από το ζωντανό στοίχημα. Καλό θα ήταν να έχετε ορίσει και ένα ενδεχόμενο ταβάνι κέρδους. Μόλις το φτάσετε σταματήστε. Κι αύριο μέρα είναι. Η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Επίσης θα πρέπει να μάθετε πότε είναι ευκαιρία και αξίζει να χρησιμοποιήσετε το cash out. Δηλαδή να κλείσετε το στοίχημά σας πριν τελειώσει το ματς, εξασφαλίζοντας τα κέρδη σας (ακόμη και λιγότερα) ή μειώνοντας ενδεχόμενη απώλεια αν το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά!
  • Ελέγξτε το συναίσθημα. Παραδοσιακά, ή θεμελιωδώς αν προτιμάτε, το συναίσθημα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος στο στοίχημα. Γενικότερα ακόμη, δεν οδηγεί σε καλές εξελίξεις όταν μιλάμε για οικονομικές συναλλαγές. Μιας όμως και εδώ μιλάμε για στοίχημα, ας μείνουμε σε αυτό. Δεν έχει καμία σημασία τι ομάδα είσαι, ή ποια χώρα θες να κατακτήσει το Μουντιάλ. Το μόνο που έχει νόημα και ουσία όταν ρισκάρετε τα χρήματά σας είναι ποια έχει τις καλύτερες πιθανότητες με βάση τη λογική. Τόσο απλά. Online betting και ιδιαίτερα live stoixima, παίζουμε με τα δεδομένα, έτσι όπως τα έχουμε αναλύσει εμείς, ή τα έχουμε διαβάσει από αυτούς που εμπιστευόμαστε. Η λογική πάνω από όλα. Τόσο στα αγωνιστικά δεδομένα, όσο και στα οικονομικά ρίσκα.